Oppdater Korpsdrift

Posten er blitt strengare og mykje post kjem i retur til avsendar. Alle korps må gå inn og sjekke om adresseinformasjonen er rett for korpset.

Les mer

Kick off på Sunnmøre

Til helgen samles 300 korpsdeltakere i Brattvåg på Sunnmøre.
Dette er ungdom fra hele Sunnmøre representert gjennom tolv korps.

Les mer

Hva kjennetegner en vellykket korpstur?

Hvilke kriterier bør fokuseres på for å få en vellykket korpstur?

Les mer

'Lov og rett' i reiselivet og lenker til aktuelle hjemmesider

- hva er en pakkereise?
- hva er reisegarantifond?
- hvilke rettigheter har vi om noe går galt med korpsturen?

Les mer

Verd å vite om reiseforsikring!

Når kommer avbestillingsforsikring til anvendelse?
Hvilke eiendeler bør vi passe ekstra godt på?
Hva gjør vi om uhellet er ute?
Hva om vi får avslag på skademelding?

Les mer

- Passar meg midt i blinken

- I regionkorpset får eg motivasjon til å øve for å bli betre, seier Mina Kristine Ravndal. - Regionkorpset passar meg midt i blinken, seier Marcus N. Løvdal. NMF har regionkorps i alle regionar. I desse dagar møtest dei, eller har prøvespel før sjølve øvingshelgene set inn.

Les mer

Rekordpåmelding til TusenFryd-stevnet

Det er rekordpåmelding til årets TusenFryd-stevne. Hele 102 korps fra 17 fylker skal i helgen være med på et litt annerledes korpsstevne. I fjor samlet stevnet 77 korps.

Les mer

Speler for fullsett kultursal

Alstad Skolekorps speler nasjonalsangen for eit fullsett kulturhus i Bodø onsdag kveld. Korpset er invitert til å vere med på turnépremiere med Riksteateret si forestilling "Norsk Reisning", ein humormusikal skriven av Kjetil Indregard.

Les mer

Nye deltakarar klare til dyst

Fem sørafrikanarar er komne til Norge, medan seks nordmenn er reist til Sør-Afrika. Alle deltek i andre kullet i PULSE-prosjektet.

Les mer

Piloten Katja

Katja Furnes har hatt sin første uke som produsent i NMF Øst. Hun ser frem til å jobbe med korpsene for å bygge regionen.

Les mer

Regionkorpset - til inspirasjon

Hausten er tid for regionale korpssamlingar for ungdom som vil noko ekstra musikalsk. I desse dagar er det, eller har det vore opptaksprøver i kvar av NMF sine regionar. Mange staker ut vegen vidare gjennom samspel og utfordringar i ungdomskorpset.

Les mer

Hent inspirasjon med Jazzkvartetten 1000

Jazzkvartetten 1000 lager korpsseminar for ungdom i Fana Kulturhus. Medlemmene i gruppen har bakgrunn som korpsmusikanter og vil gi korpsmedlemmer en mulighet til å oppdage gehørspill og improvisasjon.

Les mer

Parade Corps til VM

Har din tropp planer om eller er allerede i gang med innøving av Parade Corps denne sesongen? Da må du lese dette!

Les mer

Gilje får Kipekjerringa-prisen

Musikar, dirigent og komponist Reid Gilje får kulturprisen Kipekjerringa på Askøy. - Eg er overraska og glad, seier han til lokalavisa Askøyværingen.

Les mer

Nye satsar for medlemskontingent i NMF

Landsmøtet i Norges Musikkorps Forbund vektok i april å auke medlemskontingenten i NMF frå 1. januar 2014. Dette betyr at korpsa vil få ein tilleggsfaktura på endringa i midten av september.

Les mer

Klassekorps på Nesodden

Denne uken startet Nesoddtangen skole klassekorpsprosjekt for elevene i femteklasse. Musikktimene blir dette året brukt til samspill på korpsinstrumenter.

Les mer

Ny påmeldingsfrist UMM

Fristen for å melde seg på til regionale mesterskap i årets Ungdommens Musikkmesterskap er utvidet. Nå kan du melde deg på frem til 3. september. UMM er et mesterskap i klassisk musikk for alle under 26 år. NMF oppfordrer mange korpsmusikere å melde seg på.

Les mer

- Du skulle fått kongens fortenestemedalje

- Eg kjem hit for å få nye tips og idear til korleis eg kan gjere jobben min betre og kjem tilbake neste år! - Eg fekk enorm inspirasjon til å jobbe vidare som dirigent.

Les mer

Dirigentukas yngste deltakere

Aldersgrensen til Dirigentuka er satt til 18 år, men Henrik Helgeland (12) og Olav Njølstad Egeland (14) fikk allikevel lov til å delta et par dager under Dirigentuka 2014. Begge lærte mye nytt.

Les mer

NMF i folkehelsepanel

Mandag 18. august arrangerer Frivillighet Norge og Helse- og omsorgsdepartementet møteplass for folkehelse. NMF er representert i panelet ved kommunikasjonssjef, Håkon Mogstad

Les mer
Laster...
Laster...

    Mest leste saker

Idium Portalserveridium webpublisering