Følg oss

NMF Blogg

Kven får din "tippedel"?

GRASROTANDELEN - ei viktig, lettvindt og kjærkommen inntektskjelde for korps og frivillige lag.

Les merLes alle blogginnlegg

UMM

Det er tid for å melde seg på om du vil delta i Ungdommens Musikkmesterskap, UMM. Det er regionfinalar i oktober ni ulike plassar i landet. Finalen går i Oslo 22. og 23. november.

Les mer

Ruud og Engeset underviser på Dirigentuka 2014

Dette bør du ikke gå glipp av. To av Norges mest kjente maestroer underviser ved Dirigentuka 2014. Har du ikke meldt deg på? Du har ennå en uke å gjøre det på. Frist er 1. mai.

Les mer

- Det føles veldig godt

For to år siden ble Mathias Langseth Eliassen trippel verdensmester. Men han måtte vente helt til i år før han tok sin første EM-tittel.

Les mer

De gladeste EM-finalistene!

De visste det var mulig, men har ikke turt å tro helt på det. Stine Fjellet og Øydis Refsum har kommet til søndagens EM-finaler i X-strut! Også Mathias Langseth Eliassen er i finalen, i tre kategorier.

Les mer

Går inn i en boble

- Jeg går inn i en boble i timene før jeg skal på gulvet. Men det er først etter at jeg er ferdig jeg kjenner hvor mye energi jeg har brukt.

Les mer

Streaming frå EM Twirling

EM Twirling kan følgjast direkte via Bambuser.

Les mer

Historiske Thea

Thea Hanssen er bare 13 år, men hun er allerede historisk. Hun er nemlig den første drilleren fra NMF Trøndelag som deltar i EM i twirling.

Les mer

Nå braker det løs

Skjærtorsdag har de 69 norske drillerne testet konkurransegulvet i Oostende i Belgia. Fredag er alvoret og EM i gang!

Les mer

Stavanger Brass Band vann i USA

Stavanger Brass Band gjekk til topps i det nordamerikanske mesterskapet for brass band. (North American Brass Band Championship) Korpset spelte "Myth forest" av Stig Nordhagens på det sjølvvalde nummeret. Korpset gjentok dermed sukesessen frå 2003.

Les mer

Årets #NMjan-bilde 2014

Gratulerer til Merit Kristiansen for årets NM-bilde 2014 frå NM janitsjar. Noten med påskrifta "Det er lov å kose seg når jeg spiller" har fått 224 tommel opp på Facebook.

Les mer

Frå Sør-Afrika til Tromsø og tilbake

Eldrin Edwin Elie er ny lærar ved Field Band Academy. Dermed er tre av tre faste tilsette ved akademiet frå Sør-Afrika og tidlegare deltakarar i Band Crossing Borders (BCB). Eldrin er utdanna ved Universitetet i Tromsø, men starta karriera i Field Band Foundation.

Les mer

Stem fram ditt #nmjan-bilde

Tre bilde har kome til "finalen" i Instagram-konkurransen frå NM janitsjar i Trondheim. Bli med og stem fram eit av bilda!

Les mer

God tur og god sommer!

Er du forsikret når uhellet er ute? Sommeren nærmer seg og mange musikanter skal på tur. Er dere forberedt?

Les mer

Årets dirigent NM Janitsjar 2014

Prisen årets NM-dirigent 2014 ble i år tildelt Morten Fagerjord! Han får prisen for sitt brennende, smittsomme engasjement som dirigent og korpsbygger.

Les mer

Dirigerer hverandre

De fleste korps tenker at de vil gjøre et «trygt» valg ved å velge en godt voksen dirigent med lang fartstid i NM-sammenheng. Sandefjord Musikkorps valgte heller ferske 21 år gamle Edvin som årets NM-dirigent.

Les mer

Lillestrøm Musikkorps er norgesmeister i janitsjar 2014

Lillestrøm Musikkorps tok fyrsteplassen i Elitedivisjonen i NM janitsjar 2014 med 97 poeng. Christiania Blåseensemble kom på ein 2. plass eit halvt poeng bak vinnaren, med 96,5 poeng. Tredjeplassen tok Sandvikens Ungdomskorps med 94,5 poeng.

Les mer

Sofie (13 ) debuterte i NM som solist i eliten.

Sofie Haukås kom så å si rett fra skolekorpsrekkene og inn i elitedivisjonen i NM. Likevel var det hun som sto fremst på scenen da trompetsoloen i «Audivi Media Noctre» skulle fremføres.

Les mer

Vakthald gir pengar i korpskassa

Vel 100 foreldre i Byåsen Skoles Musikkorps gjer ein stor jobb med å vere vakt i Olavshallen. Under NM janitsjar er det ekstra mykje jobb fordi det også er konkurranse i Royal Garden og Rica Nidelven.

Les mer

- Meir sirkus her enn eg trudde

Kenneth Strømsvåg har reist frå Vadsø til Trondheim for å oppleve NM janitsjar på nært hald. Ein dag håpar han å sitje på podiet og spele sjølv.

Les mer

5000 i aksjon i Trondheim

Det var Sandefjord Musikkorps som først fikk prøve lyden i Olavshallen før startskuddet til det 25. norgesmesterskapet gikk klokken 14:00 i dag.

Les mer
Laster...
Laster...

    Mest leste saker

Idium Portalserveridium webpublisering